WELCOME! The new Festivals.com is now live. Our goal is simple: to have a one-stop place for you to find out about great festivals and to allow promoters to easily post & advertise their special events & festivals on our website with our self service tools. If you have any questions or need to reach out to us, please contact us. Thanks - enjoy!

Festival Details - "A tribute to the sixties"...

De Bonanzas doen er alles aan om u een eerlijke en oprechte avond/middag  vol muzikaal plezier te brengen.  De nostalgie is ook niet meer wat ze geweest is en daarom doen De Bonanzas er een 24-karaats gouden randje om. Verwacht u aan alle popklassiekers uit de jaren 60 zoals ze vandaag moeten klinken; soms ingetogen en intiem, soms uitbundig en enthousiast maar steeds met volle overgave en met respect voor het origineel. Een weloverwogen selectie van nummers die de hitlijsten van de jaren 60 sierden. Een selectie die veelvuldig wordt uitgebreid en verfijnd.

Vijf gedreven muzikanten die met overtuiging alles uit de kan halen om u even alle zorgen te doen vergeten.?
Op zoek naar een geschikte groepsnaam kwam al snel de naam ‘Bonanzas’ naar voor. Een dijk van een televisieserie die menig  zwart-witbeeldscherm heeft gevuld toen er van de rode knop nog geen sprake was.  De  band tussen de gebroeders Cartwright spreekt tot ieders verbeelding en De Bonanzas volgen met graagte hun leuze: ‘Here in the west we're livin' in the best, with the friendliest, fightingist, loving band, that ever set foot in the promised land, and we're happier than them all!’.?
De sixties zijn een goudmijn van muziek. Liedjes schrijven gebeurde met vakmanschap, originaliteit, talent en passie.  De sound van toen valt moeilijk te evenaren -we leven immers 40 tot 50 jaar later- maar met enkele kleine aanpassingen staan deze nummers nog steeds als een Ponderosa Ranch.

Wat De Bonanzas u kunnen verzekeren is dat elke noot die u hoort ook gespeeld wordt. Geen bandopnames, computertrucs of playback maar alles live.?
De moderne vertaling van een onsterfelijk repertoire staat garant voor een originele show die geschikt is voor cafés, privéfeesten en festivals. Stilstaan wordt quasi onmogelijk wanneer u De Bonanzas in huis haalt. Rock-'n-roll, swings, ballads, … alles passeert de revue waardoor een optreden geen seconde gaat vervelen.?
Denk aan legendarische groepen als The Monkees, The Byrds, The Beatles (uiteraard), The Tremeloes, CCR, … maar ook aan grootheden als Roy Orbison, Johnny Cash, Ricky Nelson, Van Morrison, … en daarnaast nog een hoop vergeten klassiekers die eigenlijk niemand écht vergeten is.
Met:
Thomas Keersmaekers : zang


Dirk Roefs : elektrische gitaar – backings


Simon Jacobs : basgitaar – backings


Hans Claes : keyboard – backings


Bert Rommes :   drums
Local Events, Concerts, Tickets

Events by Eventful

SintAnneke Centrum

Antwerpen, VAN Belgium
directions

Social Media

Similar Festivals...

Festival d'humour...

  • Feb 2, 2021
  • Brussels,

BERLIN...

  • Feb 10, 2021
  • Dendermonde, VOV

Sketch 2...

  • Feb 11, 2021
  • Grimbergen,

Weird Tales - Krapp...

  • Mar 6, 2021
  • Schilde, VAN

Vincent Rietveld gaat voor de Louis d'Or...

  • Mar 22, 2021
  • Kortrijk, VWV
Or, Login Using Your Festivals.com Account

Valid Email Address Required

Show Password Required

Forgot your password?

Or, Register For a Festivals.com Account

Valid Email Address Required

Show Password Required

Show Please Confirm Password

Can't remember your password? Please enter your email address below and we will email you a link to create a new one.

Back to log-in

Close

Festival Newsletter Subscribe

Receive the latest news & updates for the top festivals nearby that you want to know about!