WELCOME! The new Festivals.com is now live. Our goal is simple: to have a one-stop place for you to find out about great festivals and to allow promoters to easily post & advertise their special events & festivals on our website with our self service tools. If you have any questions or need to reach out to us, please contact us. Thanks - enjoy!

De Rodeo's : Nigel Williams, Johnny Trash & Wouter Monden (Comedy in Rotselaar)

De Rodeo's : Nigel Williams, Johnny Trash & Wouter Monden (Comedy in Rotselaar)
De Rodeo's : Nigel Williams| Johnny Trash & Wouter Monden (Comedy in Rotselaar)

Festival Details - "De Rodeo's : Nigel Williams, Johnny Trash & Wouter Monden (Comedy in Rotselaar)"...

De Rodeo’s in De Mena in Rotselaar, of wat ook het begin van een mop zou kunnen zijn: "Komen een kroeg binnen: een Brit, een Belg en een Hollander..." Drie comedyvrienden zitten na een voorstelling aan een toog en na wat Belgische bieren smeden ze het plan om samen op tour te gaan als De rodeo’s. Waarom De rodeo’s?! Omdat ze ervan overtuigd zijn dat ze met hun jokes de toeschouwers van hun stoelen kunnen doen vallen van het lachen.

De rodeo's, dat zijn Nigel Williams, Johnny Trash en Wouter Monden. Drie authentieke comedians die met elk hun eigen stijl het comedyminnend publiek een onvergetelijke en onvervalste line-up presenteren.

Nigel Williams is dan wel gestopt met soloshows, hij aarzelde geen seconde om in een line-up met Johnny Trash en Wouter Monden op tour te gaan. Hij bestookt het publiek met zijn up-tempo stand-upcomedy in de zuiverste Angelsaksische traditie: maatschappijkritisch, onvoorspelbaar, eerlijk, verontwaardigd, confronterend. Hij laat veel ruimte voor pittige interacties met het publiek en deelt - steeds met een vette knipoog - meerdere uppercuts uit op momenten dat je het het minst verwacht.

Johnny Trash is een man van vele talenten. Hij is niet alleen comedian, hij is ook singer-songwriter, rockster en rockabillyzanger en -drummer in verscheidene bands. TV-kijkend Vlaanderen kent hem van Belgium’s Got Talent, waar hij een onvergetelijke beurt maakte met z’n komische nummers. Gewapend met zijn gitaar en een humoristische kijk op het leven, ontleedt hij met gortdroge humor zijn eigen leven en gewoontes. Zijn liedjes zijn herkenbaar, grappig en ronduit hilarisch.

Zonder moeite speelt de minzame Vlaamse cowboy het dak van elke zaal.

Wouter Monden is een sympathieke Hollander. Ja echt, ze bestaan. Door zijn energieke verschijning pakt hij elk publiek in. Zijn comedy is toegankelijk maar Wouter kan ook scherp uit de hoek komen als het gaat om dingen die hij écht belangrijk vindt. Hij babbelt graag over zijn ervaringen als jonge vader, hardloper en comedian in het bijzonder en als gast in het algemeen. Wouter won de Culture Comedy Award (de jury riep hem uit tot het grootste stand-upcomedytalent van 2010), hij gooide in 2013 hoge ogen bij het Leids Cabaret Festival (De jury noemt hem een begenadigd verteller die met gemak op het podium staat), in 2015 stond hij in de halve finale van Camaretten.

Drie vrienden, drie comedy acts, één line-up.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Local Events, Concerts, Tickets

Events by Eventful

GC de Mena / VERDIEP 2
Provinciebaan 2
Rotselaar, Belgium
directions

Social Media

Similar Festivals...

Kraak Festival...

  • Mar 6, 2021
  • Brussels,
Danakil

Danakil...

  • Mar 13, 2021
  • Antwerpen, VAN

Bada21 Festival - 3 Bands...

  • Mar 19, 2021
  • Pulheim, NW
Or, Login Using Your Festivals.com Account

Valid Email Address Required

Show Password Required

Forgot your password?

Or, Register For a Festivals.com Account

Valid Email Address Required

Show Password Required

Show Please Confirm Password

Can't remember your password? Please enter your email address below and we will email you a link to create a new one.

Back to log-in

Close

Festival Newsletter Subscribe

Receive the latest news & updates for the top festivals nearby that you want to know about!