WELCOME! The new Festivals.com is now live. Our goal is simple: to have a one-stop place for you to find out about great festivals and to allow promoters to easily post & advertise their special events & festivals on our website with our self service tools. If you have any questions or need to reach out to us, please contact us. Thanks - enjoy!

Festival Details - "Poëzie op Zondagmorgen"...

“Seckou staat bekend om zijn scherpe tong die met veel woordspel en humor dialoog en verbinding opzoekt”.  Zo motiveert de adviescommissie voor het stadsdichterschap Antwerpen tijdens Gedichtendag 2020 de aanstelling van Seckou Ouologuem (Antwerpen, 1985) tot Antwerps stadsdichter. Dertien is hij wanneer spoken word zijn geliefde uitlaatklep wordt: rappen met vrienden en optreden met een hiphopgroepje kleuren zijn jeugdjaren. Opstapjes naar de wereld van de slam poetry, waarin zijn maatschappelijk engagement en betrokkenheid bij jeugdculturen verder vorm krijgen. Zo deelt hij in 2012 het podium met Chris Lomme met een poëzievoorstelling over het koloniale verleden van België in Congo. Een strijd tot bewustwording die hij nog steeds opneemt als lid van #decolonizebelgium.


Op of naast het podium, engagement is en blijft een sleutelwoord in Seckou’s auteurschap: poëzie naar gevangenissen en rusthuizen brengen, jongeren bijeenbrengen in workshops, scholen engageren tot deelname aan de competitie Capital Slam, de organisatie van het spoken word festival Word(t) en het Felix Poetry Festival. Verwacht je aan vuurwerk op klaarlichte dag.


FOLDER POËZIE OP ZONDAGMORGEN



Ten gevolge van de coronacrisis kunnen het programma en de vrije toegang onderhevig zijn aanwijzigingen. Volg de laatste info hieromtrent op deze website.
Local Events, Concerts, Tickets

Events by Eventful

cc Sint-Niklaas - De Foyer

Sint-Niklaas, WLG Belgium
directions

Social Media

Similar Festivals...

WILD FOOD FESTIVAL 2021...

  • Feb 2, 2021
  • Bad Essen, NI
Or, Login Using Your Festivals.com Account

Valid Email Address Required

Show Password Required

Forgot your password?

Or, Register For a Festivals.com Account

Valid Email Address Required

Show Password Required

Show Please Confirm Password

Can't remember your password? Please enter your email address below and we will email you a link to create a new one.

Back to log-in

Close

Festival Newsletter Subscribe

Receive the latest news & updates for the top festivals nearby that you want to know about!