WELCOME! The new Festivals.com is now live. Our goal is simple: to have a one-stop place for you to find out about great festivals and to allow promoters to easily post & advertise their special events & festivals on our website with our self service tools. If you have any questions or need to reach out to us, please contact us. Thanks - enjoy!

Tom Vanstiphout & Nina Babet - Soundcheck Songs & Backstage Stories

Festival Details - "Tom Vanstiphout & Nina Babet - Soundcheck Songs & Backstage Stories"...

Nina Babet en Tom Vanstiphout liepen elkaar zo’n twintig jaar geleden voor het eerst tegen het lijf, toen ze allebei hun eerste voorzichtige stappen in de muziek zetten. Sindsdien kruisten hun paden regelmatig en het broeierige gevoel groeide dat ergens in de plooien van de tijd een hechtere samenwerking te wachten lag. Dat moment is nu gekomen.


Want na jaren te hebben gespeeld bij gelouterde artiesten als Milow, Admiral Freebee, Bart Peeters, Ozark Henry, Soulsister en Clouseau, is het voor Tom en Nina eindelijk tijd om uit de schaduw te treden en zelf in de spotlights te gaan staan.


Verwacht op een avond met Tom en Nina geen voorgeprogrammeerde voorstelling die tot achter de komma is ingestudeerd en uitgeschreven. Verwacht eerder een avontuurlijke rondrit door een rijk muzikaal landschap dat bevolkt wordt door giganten als Kate Bush, James Taylor, Joni Mitchell, Elton John, Fleetwood Mac en de Beatles, met twee gepassioneerde en getalenteerde muziekliefhebbers als gids.


Verwacht kleurrijke verhalen over het harde leven ‘on the road’. Over de momenten van pure euforie en van schrijnende eenzaamheid. Over ranzige hotelkamers, tochtige kleedkamers en over de mooiste plek op aarde: het podium.


Het podium, waar jarenlange ervaring in dienst staat van het onverwachte. Waar de juiste toon vol ingehouden opwinding wacht op dat ene glorieuze moment. Waar muziek woont, muziek met de hoofdletter M.


 


Support act: Stefan Dixon


Afrivlaams

Een verfrissende kijk op onze Vlaamse muziek in het Zuid-Afrikaans


Stefan Dixon maakt een muzikale reis van zijn thuisstad Kaapstad naar Brussel en brengt een mix van Afrikaanse classics en Vlaamse klassiekers. In zijn reeds 14-jarige connectie (de liefde) met Vlaanderen leerde hij tal van artiesten en hun repertoire kennen. Voor de tour kiest hij zijn meest geliefde nummers uit om ze te vertalen in zijn moedertaal met een verrassend resultaat. Alle super bekende Vlaamse hits in het Zuid-Afrikaans in combinatie met de nummers die hem muzikaal vormden in Zuid-Afrika.


Stefan Dixon speelde al live op: Studio Brussel, Radio2, De Zevende Dag, Maanrock, Boterhammen in het park, Ancienne Belgique, Het Depot, RijmRock, Gordelfestival, Zomerzondagen, Volkin’Ro, De Mèt Duvelt, Trefpunt, Stoemp!, meer dan 50 huiskamerconcerten, etc … én een mooie uitnodiging van Nekka Nacht 2018 waar hij te zien was in een paar onverwachte duets met enkele gerenommeerde Vlaamse singer-songwriters. En speelde hij net nog in Amsterdam in De Brakke Grond op het “Festival voor het Afrikaans” samen met Klaas Delrue en Hannelore Bedert … Stefan als brug tussen de Vlaamse en Afrikaanse artiesten.


Local Events, Concerts, Tickets

Events by Eventful

CC Merksem

Antwerp, VAN Belgium
directions

Social Media

Similar Festivals...

Metal Méan Festival 2020

Metal Méan Festival 2020...

 • Aug 21, 2020
 • Méan, WNA
Spektre - 18 Hours Festival

Spektre - 18 Hours Festival...

 • Jul 11, 2020
 • Amsterdam,
Het Foute Park Festival

Het Foute Park Festival...

 • Jul 5, 2020
 • Tilburg, NB
Perc - Awakenings Festival

Perc - Awakenings Festival...

 • Jun 28, 2020
 • Amsterdam,

An Pierlé Quartet...

 • Mar 22, 2020
 • Leuven,

The best of 20 jaar...

 • Mar 21, 2020
 • Tielt, VWV
Lil' Red & The Rooster

Lil' Red & The Rooster...

 • Mar 21, 2020
 • Liège, WLG
Or, Login Using Your Festivals.com Account

Valid Email Address Required

Show Password Required

Forgot your password?

Or, Register For a Festivals.com Account

Valid Email Address Required

Show Password Required

Show Please Confirm Password

Can't remember your password? Please enter your email address below and we will email you a link to create a new one.

Back to log-in

Close

Festival Newsletter Subscribe

Receive the latest news & updates for the top festivals nearby that you want to know about!